Barstoelen (klik op foto voor prijzen) FR

Verhuur van barstoelen: comfort én klasse

Zorg ervoor dat uw gasten voldoende kunnen ontspannen en regelmatig verpozen tijdens al het feestgedruis. Hiervoor kunt u gebruik maken van de barstoelen van Springkastelen Jumpi. Onze handige partystoelen zijn geschikt voor elk publiek. Zoekt u stoelen die klasse bieden aan elk evenement? Reken op Springkastelen Jumpi voor de meest betrouwbare partystoelen.

Partytafels en barstoelen

Verhuur van multifunctionele partystoelen

Onze partystoelen met trendy design zijn oerdegelijke lichtgewichten en dus makkelijk hanteerbaar. U verspreidt deze stoelen moeiteloos over de ruimte en zet ze vlotjes weer aan de kant. Ze passen handig in elkaar en nemen zeer weinig plaats in. Onze partystoelen zijn zowel binnen als buiten perfect inzetbaar.

Onze barstoelen zetten uw gasten in een zetel

Ondanks het lichte gewicht en de frisse lijnen van onze barstoelen leveren ze topkwaliteit qua draagkracht en comfort. We geven uw genodigden een perfecte stoel om op te rusten of aandachtig alle activiteiten te kunnen volgen. De stoelen zijn zo ontworpen dat ze stabiliteit verzekeren voor iedere gebruiker.

Verhuur van barstoelen voor elk event

Als veilige rustbron bij uw dansfeest of voor intensief gebruik op uw congres of evenement: onze partystoelen laten u nooit in de steek. Maak het uw gasten comfortabel met de stoelen van Jumpi. Neem contact op met ons via mail of geef telefonisch een seintje. We helpen u graag verder!