Springkastelen

Springkastelen te huur naar ieders wens !!

Een springkasteel is de beste attractie voor ieder feest !

We hebben verschillende modellen springkastelen naar ieder zijn wens/goesting

Van circus springkastelen tot disco met muziek en verlichting : gegarandeerd succes op uw feest uit.

We hebben springkastelen zowel voor de allerkleinsten maar ook grote modellen, voor "pubers" en volwassenen.

Kijk vlug verder op onze website en maak vlug uw keuze om uw feest nog beter te maken!


Waarom een springkasteel huren?

Enkele goede redenen om uw feest op te smukken met de beproefde schwung van een springkasteel:

  • Actief vertier en de brede smile op het gezicht van de kindjes zijn voor de hand liggend als motivatie om een springkasteel te huren.
  • Een springkasteel voegt nog veel meer dan plezier aan uw feestje toe: springkastelen zijn ook uitstekende behendigheidsoefeningen. Ze nodigen kinderen uit tot exploratie van hun fysieke grenzen en stimuleren lichamelijke ontwikkeling. Een springkasteel is een veilige omgeving om kinderen te prikkelen tot het aanscherpen van hun vaardigheden. De stunts die kinderen uithalen in een springkasteel kunnen ze nergens anders uitproberen met zo’n laag risico. Zoals overal is toezicht van een volwassene uiteraard een basisvereiste.
  • Bij vele gelegenheden is het handig om de kinderen een eigen plek te geven met een activiteit die ze urenlang kunnen volhouden. Zo beleven jong en oud het evenement op de manier waarop het bedoeld is zonder ergernis of stoorzenders. Dit is bijvoorbeeld wenselijk wanneer er speeches worden gegeven of animatie is voorzien die enkel door volwassenen als boeiend wordt ervaren.
  • Een springkasteel maakt indruk. Niet alleen de kleintjes zullen nog dagenlang kirren van plezier bij de herinnering aan een feest dat voor hen een waar pretpark werd. De gunstige invloed op sfeer én uitstraling zorgt ervoor dat iedereen zich uw feestje nog lang zal heugen.

Springkastelen Jumpi: service die in het oog springt

Springkastelen Jumpi biedt een totaalservice. We voorzien altijd een medewerker die helpt bij levering, plaatsing en afbraak. Zo staat uw springkasteel recht in no time, zonder extra zorgen of kosten. U kunt zich dan richten op belangrijkere zaken: het voorbereiden van uw schitterende feest. Neem contact op voor meer informatie!

SLECHT WEER GARANTIE : tot de dag voor uw feest kan u kosteloos annuleren bij zeer slecht weer !

Springkasteel Jungle Run
Springkasteel clown
Springkasteel Konijn
Springkasteel Big Roller
Springkasteel disco