Partytenten (klik op foto voor prijzen)
Partytent
Partytenten Anzegem

Huur een partytent voor optimaal comfort

Wilt u lekker buiten genieten, gezellig en beschut? Jumpi heeft voor u het geschikte feestmateriaal. Met onze partytenten trekt u alle aanwezigen behaaglijk en warm bij elkaar. Een partytent combineert de geborgenheid van een binnenruimte met de zalige vrijheid van een tuin of weide. Jong en oud geniet zo volop van dit charmante samenspel tussen openheid en beschutting.

Partytenten voor elk feest

Een groot evenement gepland? Of gewoon gezellig met vrienden in de tuin? Jumpi heeft voor u de perfecte partytent. De ruime Starshade 800 voldoet perfect voor ieder groot feest. De kleinere Starshade 400 brengt dan weer een geborgen sfeer op uw zomerbarbecue. Onze feesttenten brengen al uw gasten comfortabel samen en ogenĀ stijlvol en hip. Uw gasten genieten er van een lentebries of een zomerse avondzon, maar ook bij regen of wind vindt iedereen vlot beschutting en krijgt uw feest extra sfeer.

Veilig feesten met onze partytenten

U wilt uw gasten veilig verwennen en koesteren. Daarvoor gebruikt u best feestmateriaal van topkwaliteit. De feesttenten die we verhuren voldoen aan strenge brandveiligheidsnormen, zodat iedereen met een gerust gemoed kan genieten van uw feest. Bovendien zijn onze partytenten gemakkelijk water- en winddicht te maken. Zo garanderen ze comfort, ongeacht de weersomstandigheden. De partytenten van Jumpi bakeren de positieve sfeer aangenaam en veilig in.

Jumpi levert service van A tot Z

Onze partytenten huren is steeds een makkelijke en zorgeloze aangelegenheid. Levering en plaatsing zijn in de prijs inbegrepen. Zo kunt u op uw beide oren slapen en bent u uitgerust voor de dag van uw party! Met Jumpi weet u perfect waar u aan toe bent.

Neem contact op via mail of telefonisch en samen bekijken we met welke partytent(en) we u het best van dienst kunnen zijn voor een spetterend evenement.